Podcast #8 – Diego Assis var inte på Sparhallen

I följande avsnitt pratar Anders och William om målkalaset hemma mot RoPS, storförlusten mot HJK, transferrykten, om nyförvärven Bilonog och Ylätupa och mycket mera. Vi efterlyser även önskemål på samtalsämnen och personer att intervjua. Ni kan kontakta oss på:
Instagram och Twitter: GGIFK1919
Eller mejla oss på gamlagodaifk@gmail.com
Trevlig lyssning!
 

 

Podcast #7 – Ademi är grym – men vem ska spela i mitten?

I detta avsnitt pratar Anders och William om bottenappet mot HIFKI, succén mot Inter, Ademis toppform, om vilken uppställning Syberyjski egentligen föredrar, transferrykten, GVF:s sommarfest den 22 juni och mycket mera!
 
Följ Gamla goda IFK på instagram: 
@GGIFK
 

Podcast #6 – Ligapremiär!

I detta avsnitt pratar Anders och William om IFKs start i ligaspelet men även om stämningen i truppen och Veikkausliigas hemsida. 

 
 

Glöm inte att följa Gamla Goda IFK på instagram och twitter:

@GGIFK1919

Podcast #5 – Vi snackar med Gustaf Backaliden

I följande avsnitt av Gamla goda IFK snackar Anders och William med Gustaf Backaliden! Det pratas om den rekordlånga försäsongen, förväntningar inför denna säsong, skillnaden mellan finsk och svensk fotboll, vikten av att vinna mot Ekenäs och mycket mer. Dessutom får han svara på några frågor som GGIFK fått från er lyssnare.

Glöm inte att följa Gamla Goda IFK på instagram och twitter:

@GGIFK1919

Podcast #4 – Det blir fotboll i år och vi snackar med Anton Strandvik

I det fjärde avsnittet av Gamla goda IFK snackar Anders och William med Grönvita fans ordförande Anton Strandvik. I avsnittet pratas det om den efterlängtade ligastarten i juli, GVF, Bragden i Björneborg, kluriga frågor och lite till!
 
Glöm inte att följa Gamla Goda IFK på instagram och twitter: @GGIFK1919

Har du något på hjärtat? Mejla oss på:
 

Podcast #3 – Gamla goda IFK är tillbaka

Det efterlängtade tredje avsnittet av Gamla goda IFK är här! Anders och William diskuterar om grönvitt, finsk fotboll under pandemin, den nya konstgräsmattan på WHA, nya spelare, IFK:s aktivitet på sociala medier med mera.

RÄTTELSE! IFK slutade sexa förra året, och inte femma som vi slarvigt säger i avsnittet. Och Baltichallen ligger i Östernäs, inte Övernäs.

Podcast #2 – Långa bollar skadar

Det andra avsnittet av Gamla goda IFK-podden  spelas in på Viking Line Amorella. Anders och William avhandlar IFK:s avancemang i cupen, GVF:s supporterkväll på Pub Bastun lördag 6 april, relationen mellan Örebro och Mariehamn, träningsmatcher mot svenska lag, med mera. Vi beklagar den undermåliga ljudkvaliteten men hoppas att ni får en trevlig lyssning ändå.

Podcast #1 – Varje hemmamatch ska vara som en bortaresa till Helsingfors

I det första avsnittet av Gamla goda IFK-podden berättar vi vad Grönvita Fans r.f är och vad vi har för planer inför säsongen. Vi pratar också IFK’s nyförvärv och vad vi tror om dem. Du får också veta mer om supporterträffen som kommer att ordnas den 6 april på Pub Bastun i Mariehamn.

Till sist bjuder vi på en liten överraskning från en mycket omtyckt kille!

TACK FÖR ATT DU LYSSNAR!