bli medlem

Inget lag är större än sina supportrar. IFK:s officiella supporterklubb ordnar bland annat tifon på hemma- och bortamatcher, resor till bortamatcher samt matchuppladdning och medlemskvällar tillsammans med samarbetspartners. Och framförallt, tack vare Grönvita fans insatser så stiger stämningen på läktaren. Vi ger spelarna på plan den extra passionen och modet. Detta är både viktigt och nödvändigt för att säkra nya segrar. Det krävs inte bara elva man för att vinna i fotboll, ibland behövs det en hel läktare!

Allt detta ingår i medlemsavgiften;

  • Möjlighet att köpa klackkortet för 98 euro med fri entre till alla hemmamatcher (ståplats i klacken)
  • Förmånligare bortaresor
  • Förmåner från våra samarbetspartners (bla Nonna Rina och Pub Ettan)
  • Medlemskvällar och matchsamlingar

Tack vare medlemsavgiften är det möjligt för oss att fortsätta hålla en bra supporterkultur på WHA. En nyhet i år är att du kan betala ditt medlemskap direkt på hemsidan. När vi har tagit emot din betalning skickar vi medlemskortet till dig enligt den leveransmetod du har valt. Om du av någon orsak hellre vill betala med kontanter kan ni kontakta oss så kommer vi fram till en lösning. Det går också bra att betala in till Grönvita fans bankkonto. Kontonumret är: FI26 6601 0010 3951 76. Du kan betala ditt medlemskap eller donera en valfri summa. Alla pengar går direkt till att göra stora tifon till både hemma och bortamatcher. 

Om du betalar ditt medlemskap till Grönvita fans bankkonto, kom ihåg att kontakta oss så skickar vi hem ditt medlemskort till dig. 

  • Du kan betala med bankkort från VISA och Mastercard.
  • Betalningen genomförs säkert och krypterat med en SSL-anslutning.
  • Kom ihåg att du måste ha internetbetalningar aktiverat på ditt bankkort. 
  • Medlemskapet kostar 10/25 € och syns som Grönvita fans r.f på ditt kontoutrag. 

Medlemskort: 10 € eller Familjekort 25 €

Select amount

 

BLI MEDLEM NU, ENDAST 10€!

FAMILJEKORT: 25€

Genom att bli medlem i Grönvita fans stöder du vår verksamhet och hjälper oss att även i fortsättningen göra stora tifon och arrangera bortaresor.

Tack för att du hjälper till att stötta Grönvita fans och IFK Mariehamn!